Hydraulivasaran suojalaite

Hydraulivasaran suojalaite parantaa työympäristön turvallisuutta ja laskee melutasoa

Kaivinkoneeseen asennettu hydraulinen iskuvasara aiheuttaa melua ja saa aikaan ympäristöön sinkoutuvia kivensiruja, jotka aiheuttavat vahinkoa työskentely-ympäristössä käytettäville koneille ja ihmisille. Ongelman ratkaisemiseksi Finnsuoja Oy kehitti hydraulivasaran suojalaitteen Finnsuoja SP-1:n.

Hydraulivasaran suojalaite on uusi innovaatio. Se muodostuu kestävästä vulkanoidusta kumihupusta, kahdesta hydraulisylinteristä, kiinnityskorvakkeista sekä omasta hydrauliikasta, joka liitetään työkoneen luiska-/lisähydrauliikkalinjaan.

Suojalaitetta on kehitetty kaksi vuotta maanrakennusurakoitsijoiden kanssa - näin laitteesta on saatu kestävämpi ja käyttäjäystävällisempi. Suojalaitteelle on myönnetty hyödyllisyysmallisuoja. Laitteella on myös kansainväliset PCT-patenttihakemukset vireillä.

Hydraulivasaran suojalaitteella on huomattavia hyötyjä

  • Estää kivensirpaleiden aiheuttamaa vaaraa ja vahinkoja, suojaa koneita sekä ihmisiä työskentely-ympäristössä.
  • Vähentää merkittävästi pölyä ja melua (n. 5-10 dB vähennys), mahdollistaa vasaran tauottoman käytön vaativissa olosuhteissa kuten kaupunkialueilla.
  • Säästää merkittävästi työkustannuksia vähentämällä turhaa työkoneiden seisottamista.
  • Suoja on yksinkertainen asentaa sekä helppo huoltaa, huoltotarve on vähäinen.
  • Suoja sovitetaan kaikkiin vasaroihin merkin ja koon mukaan.

Finnsuoja SP-1 -laite voidaan asentaa kaikkiin markkinoilla oleviin iskuvasaramerkkeihin kaikissa kokoluokissa. Jos peruskoneessa ei ole erillistä hydrauliikkalinjaa ohjaukseen, tämä voidaan helposti asentaa erikseen. Asennuksessa käytetään laadukkaita Dynasetin lisähydrauliventtiileitä.

Suojalaitteellamme on ainoastaan tyytyväisiä käyttäjiä! Useat maanrakennus- ja louhintafirmat sekä purkuyritykset ovat saaneet laitteesta merkittävät kustannussäästöt. Lue lisää asiakkaittemme kokemuksista tästä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous